מפעל התרומות המרגש של אילן כהן מקריית ביאליק: משלוח חבילות מזון מדי שבוע לנזקקים
כבר 4 שנים שאילן כהן, תושב קריית ביאליק ואביו של הזמר אושר כהן, מקיים את מפעל משלוחי מזון לנזקקים. הפרויקט נולד בתקופת הקורונה ומאז מדי שבוע מחלק כהן כ-100 משלוחי מזון לנזקקים. לקראת חג הפסח, הוא הרחיב את העשייה

כבר ארבע שנים ברציפות שאילן כהן, תושב קריית ביאליק ואביו של הזמר אושר כהן מקיים את מפעל משלוחי מזון לנזקקים. הפרויקט נולד בתקופת הקורונה ומאז מדי שבוע מחלק כהן כ-100 משלוחי מזון לנזקקים. לקראת חג הפסח, הוא הרחיב את העשייה וכולל במשלוחים גם חומרי ניקוי, בשר ודגים – כדי לאפשר לכל משפחה לחגוג בכבוד.
לקראת החלוקה לחג, הגיעו ראש העיר קריית ביאליק, אלי דוקורסקי, ומנכ״ל העירייה, ליאור טרגן, אל נקודת החלוקה במרכז המסחרי ברחוב התל, כדי להודות אישית לאילן על תרומתו ארוכת השנים לקהילה.
ראש העיר דוקורסקי ציין: "העשייה של אילן כהן מוכיחה שאכפתיות והתמדה יכולים לשנות חיים. קריית ביאליק מתברכת באנשים שפועלים מאחורי הקלעים – ויוצרים אור גדול בקהילה."
צילום: עיריית קריית ביאליק







































































































