ניוזים חמיםחדשותחינוך

בצל המחאה והסערה, אוניברסיטת חיפה התקפלה והודיעה על ביטול הקרנת הסרט המסית "אין ארץ אחרת", שתוכננה להיום

אחרי שהתעקשו להקרין את הסרט "אין ארץ אחרת" המסית נגד צה"ל וישראל, אוניברסיטת חיפה הודיעה אתמול כי הסרט שתוכנן להיות מוקרן היום, יום שני, לא יוקרן. הסיבה האמיתית, המחאה שעלתה על הקרנתו, הסיבה שנתנה האונ': "נדרש אישור מהמועצה לביקורת סרטים"

צפון - 83

רק לפני כשבוע ימים פרסמנו ב"ניוזים צפון" על כוונת אוניברסיטת חיפה שוב לתת במה לנושא המסית נגד חיילי צה"ל והמדינה, והפעם עם הקרנת הסרט התיעודי "אין ארץ אחרת" המציג את צה"ל והמדינה כמתעמרים בתושבים באזור מזרח ירושלים והשטחים.

בעקבות זאת קמה מחאה וסערה, אולם דוברת האוניברסיטה עמדה על כך שהסרט המסית יוקרן.

אתמול, יום לפני ההקרנה, אוניברסיטת חיפה התקפלה והודיעה שהסרט לא יוקרן.

צפון - 37

התירוץ: "לאור פניות שקיבלה, שלפיהן הקרנת הסרט טעונה היתר מהמועצה לביקורת סרטים ומחזות, ובשל ספק שהתעורר בעניין זה – החליטה האוניברסיטה לפנות לקבלת החלטת המועצה הנ"ל בעניין. עד אז, אין אישור לקיום הפעילות המבוקשת".

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות