ניוזים חמיםחדשותקרית ביאליק

ראש העיר קריית ביאליק אלי דוקורסקי: "מסלולי הטיסה של 'אייר חיפה' חייבים לעבור מעל הים – ולא מעל בתי התושבים"

ראש העיר קריית ביאליק, אלי דוקורסקי, דורש התחייבות חד-משמעית כי מטוסי "אייר חיפה" לא יעברו מעל השטח הבנוי של העיר אלא יטוסו במסלול העובר מעל הים, זאת בעקבות בקשת חברת "אייר חיפה" להרחיב את שעות הפעילות שלה בנמל התעופה חיפה

צפון - 83

בעקבות בקשת חברת "אייר חיפה" להרחיב את שעות הפעילות שלה בנמל התעופה חיפה עקב הרחבת היקף הטיסות, ראש העיר קריית ביאליק, אלי דוקורסקי, דורש התחייבות חד-משמעית כי מטוסי "אייר חיפה" לא יעברו מעל השטח הבנוי של העיר אלא יטוסו במסלול העובר מעל הים.

דוקורסקי הביע את עמדתו בפנייה רשמית למנכ"ל משרד התחבורה, וציין כי כל שינוי במסלולי הטיסה עלול ליצור מפגעי רעש משמעותיים ופגיעה באיכות חייהם של תושבי העיר. בנוסף, הוא הדגיש את ההשלכות הסביבתיות של נתיבי טיסה שיחצו אזורים מאוכלסים ואת הצורך לוודא כי השיקולים הסביבתיים והבריאותיים של התושבים עומדים בראש סדר העדיפויות.

בעקבות פנייתו, צפוי להתקיים דיון מעמיק בלשכת ראש העיר בהשתתפות נציגי משרד התחבורה וגורמי איכות הסביבה, במטרה להבטיח כי פעילות נמל התעופה חיפה תיעשה תוך התחשבות מלאה בתושבי קריית ביאליק וברווחתם.

דוקורסקי: "לא נאפשר מצב שבו תושבי קריית ביאליק יסבלו מרעש בלתי פוסק ופגיעה סביבתית בשל שינויים בפעילות שדה התעופה. אנו דורשים פתרון ברור והתחייבות חד-משמעית כי מסלולי הטיסה יעברו מעל הים בלבד".

בעירייה מסרו: "עיריית קריית ביאליק תמשיך לעקוב מקרוב אחר ההתפתחויות ותפעל בכל האמצעים כדי להבטיח שהתושבים לא ייפגעו".

צילום: עיריית קריית ביאליק

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות