ניוזים חמיםחדשותטירת כרמלקרית יםנשר

ראשי הערים של נשר, קרית ים וטירת כרמל תוקפים את המחירים הגבוהים של מנהרות הכרמל ויחד עם אשכול רשויות המפרץ זועקים: ״זה שוד לאור יום״

קריית ים, נשר, טירת כרמל וקריית ביאליק, אלו הן רק חלק מהרשויות שהצטרפו למאבק

לאחרונה הצטרפו רשויות נוספות למאבק של העיר חיפה וראש העיר, יונה יהב למלחמה במנהרות הכרמל על המחירים הגבוהים שקפצו בשנים האחרונות. קריית ים, נשר, טירת כרמל, קריית ביאליק, אלו הן רק חלק מהרשויות שהצטרפו למאבק.

*ראש העיר נשר, רועי לוי*: ״שוד לאור יום. המחירים הגבוהים שגובים במנהרות הכרמל אינם מקובלים ואין להם הצדקה. מדובר בנתיב תחבורה ציבורית חיוני עבור תושבי המטרופולין, ומחיר גבוה כל כך פוגע בציבור הרחב, במיוחד בשכבות החלשות. יש להחזיר את הכביש לציבור ולוודא שהתחבורה תהיה נגישה. אנו פועלים על מנת שהמנהרות יהפכו לאמצעי תחבורה ציבורי זול ונגיש."

*ראש העיר טירת כרמל, דודו כהן*, הביע זעם רב על המחירים הגבוהים שגובים במנה הכרמל. כהן טוען כי אין שום הצדקה למחירים יקרים, במיוחד לאור זה שהדרכים אמורות להיות ציבוריות. ״הכביש הוא משאב ציבורי שצריך להיות נגיש לכולם. העלות המופרזת של שימוש בכביש פוגעת בתושבי האיזור שמבקשים להגיע למקום עבודתם… יש רבים שמתקשים להתמודד עם הנטל הכלכלי הזה." אמר כהן וציין כי יש בכך החמרה והעמקה בפערים החברתיים וקרא לרשויות נוספות להצטרף למאבק.

יו״ר אשכול רשויות המפרץ וראש העיר קריית ים, דוד אבן צור: ״כולנו יחד עם חיפה במאבק הצודק הזה. אני מקווה שמישהו שם יתעורר במנהרות הכרמל ויבינו שאי אפשר להלך אימים כמונופול ולגבות כספים בצורה לא פרופורציונלית״.

קרדיט צילום: באדיבות אשכול המפרץ

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות