ניוזים חמיםחדשותחיפה

ראש עיריית חיפה, יונה יהב: "שוקל לחסום את הכניסה למנהרות הכרמל עקב העלאת התעריפים"

מפעילי מנהרות הכרמל החליטו להעלות שוב את תעריף הנסיעה במנהרות ולבטל את ההנחה שניתנה עד כה למנויים. בעקבות זאת, הודיע ראש עיריית חיפה, יונה יהב: "אני בוחן את האפשרות לחסום באמצעות משאיות עירייה את הכניסה למנהרות ולשבש את פעילותן. אולי ככה הנהלת המנהרות תצא מאטימותה"

 

ראש עיריית חיפה הגיב בזעם על החלטת מפעילי מנהרות הכרמל להעלות שוב את תעריף הנסיעה במנהרות ולבטל את ההנחה שניתנה עד כה למנויים.
"הנהלת מנהרות הכרמל ממשיכה בצורה מקוממת להעלות תעריפים ולהכביד על כיסם של תושבי העיר שנזקקים לשירות כביש האגרה הזה.

"בהנחייתי, עתרה העירייה נגד הנהלת מנהרות הכרמל ומשרד התחבורה. עד שתתקבל החלטה של בית המשפט, ואין לי ספק שהשופטים יצדיקו את הטענות שלנו ויזדהו עם מצוקת הנוסעים, אנחנו בוחנים דרכים אחרות לפעול נגד הגזירה. בין היתר אני בוחן את האפשרות לחסום באמצעות משאיות עירייה את הכניסה למנהרות ולשבש את פעילותן. אולי ככה הנהלת המנהרות תצא מאטימותה ותקשיב לרחשי הציבור".

 

צילום: מנהרות הכרמל

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות