ניוזים חמיםחדשותחיפה

שוטרי מחוז חוף בתחנת חיפה חשפו בית הימורים מחתרתי שאותר בפשיטה משטרתית בחיפה

מפעיל המקום תושב קריית ביאליק בן 34 עוכב לחקירה

שוטרי מחוז חוף בתחנת חיפה חשפו בית ה

המלחמה במועדוני ההימורים הבלתי חוקיים במחוז חוף ממשיכה ללא הרף – פעילות יזומה של שוטרי תחנת חיפה במרחב כרמל ממחוז חשפה מקום ששימש כבית הימורים ומשחקים בלתי חוקיים בעיר.

במהלך הפשיטה ברחוב דרך יפו בעיר, תפסו והחרימו השוטרים מוצגים המעידים כי במקום פועל בית הימורים בלתי חוקי לרבות עשרות מחשבים וכסף מזומן בסך אלפי שקלים החשודים כפדיון מפעילות פלילית, בסיום החיפוש פורקו מצלמות המשקיפות למרחב הציבורי החשודות כעזר לגורמים עברייניים.

כאמור בסיום החיפוש מפעיל המקום תושב קריית ביאליק בן 34 עוכב לתחנה לחקירה.

*מחוז חוף מרחב כרמל פועלים בכל האמצעים העומדים לרשותם במאבק כנגד פעילות עבריינית של הימורים בלתי חוקיים ותגיע לכל אותם מקומות המוסווים כעסקים תמימים ואשר למעשה מנהלים במקום פעילות עבריינית עניפה של הימורים בלתי חוקיים.

קרדיט – דוברות המשטרה

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות