ניוזים חמיםחדשותחיפה

שוטרי מחוז חוף עצרו בחיפה מונית ובה 4 שבח"ים תושבי חברון

השב"חים נעצרו והנהג שהסיע אותם, תושב העיר עוכב לחקירה

שוטרי תחנת חיפה ממרחב כרמל במחוז חוף מבצעים כל העת פעילות יזומה לאיתור שוהים בלתי חוקיים בגזרת התחנה אשר לא פעם עלולים להיות מעורבים גם באירועים ביטחוניים מעבר לעובדה ששהייתם ועבודתם בישראל מהווה עבירה על חוק הכניסה לישראל.

בתוך כך, במהלך פעילות סריקות לאיתור שוהים בלתי חוקיים, ביצעו השוטרים סיור לאיתור שב"חים באיזור שכונת הדר ובעת הפעילות הבחינו השוטרים במונית אשר ביצעה עבירת תעבורה בשכונה, השוטרים ניגשו למונית, במהלך בדיקת המונית עלה כי 4 נוסעי הרכב הינם תושבי חברון ללא אישורי כניסה ושהייה בישראל כחוק.

כאמור 4 השב"חים תושבי חברון נעצרו לחקירה בתחנת חיפה בסיומה נכלאו.

בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה תבקש המשטרה להאריך את מעצרם בבית המשפט בחיפה.

האכיפה כנגד תופעת השב״ח מתמקדת לא רק במעצר השוהים הבלתי חוקיים עצמם אלא גם כלפי מסיעים, מעסיקים ומלינים המסייעים להם תמורת בצע כסף.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות