ניוזים חמיםחדשות

2 תושבי נשר עוררו את חשד השוטרים, כשעצרו את רכבם לבדיקה התברר שגנבו את הרכב וגם בתוכו היו עוד "הפתעות"

שוטרי מחוז חוף מתחנת נשר עצרו שני חשודים, ברכב גנוב וחשפו ברכב פאה וסכין. החשודים תושבי נשר בני 51 ו-41, נעצרו ונכלאו

 

במסגרת פעילות מבצעית שביצעו שוטרי תחנת נשר ממרחב כרמל במחוז חוף בתחום סיכולי פשיעה, פעלו הכוחות לאיתור וסיכול עבירות פשיעה במרחב הציבורי.

במהלך הפעילות כאשר השוטרים היו פרוסים מבצעית באיזור העיר נשר, הבחינו השוטרים ברכב אשר עורר את חשדם ובבדיקתו במסוף המשטרתי עלה כי מדובר ברכב גנוב משנת 2022 וסימנו לו לעצור בצד.

הרכב ובו שני החשודים החל להימלט במנוסה תוך שמאיץ את מהירות נסיעתו מהמשטרה, ולאחר מרדף קצר נעצר ע"י השוטרים שביצעו מעצר על יושבי הרכב.

השוטרים חשפו ברכב פאה, סכין וכפפות כציוד היערכות לביצוע פשע כך על פי החשד. כאמור החשודים ברכב תושבי נשר בני 51 ו-41 נעצרו לחקירה בתחנה ובסיומה נכלאו.

בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה תבקש המשטרה להאריך את מעצרם בבית המשפט בחיפה.

 

צילום: דוברות המשטרה

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות