ניוזים חמיםחדשותעפולה

עפולה: גבר כבן 50 פונה במצב בינוני לאחר שנפצע בתאונת עבודה

כונני ארגון הצלה הוזעקו לאתר בנייה ברחוב החרט בעפולה בעקבות דיווח על תאונת עבודה

יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לגבר כבן 50 עם חבלות בגפיים, והוא פונה במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים העמק בעיר.

חובשי הצלה מנדי איצקוביץ ומשה פרלמן מדווחים: "כשהגענו לאתר הבנייה, מצאנו גבר כבן 50 כשהוא סובל מחבלות בגפיים לאחר שנפל מגובה של כ-5 מטרים במהלך עבודתו. יחד עם חובשים ופראמדיקים של הצלה ומד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, הכולל קיבוע וחבישות ומתן תרופות מצילות חיים, והוא פונה במצב בינוני להמשך קבלת טיפול רפואי בחדר הטראומה בבית החולים העמק בעיר."

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות