ניוזים חמיםחדשותחיפה

מתנדבי הגמלאים בהסתדרות מרחב חיפה הפתיעו את משה מזרחי, יו"ר המרחב, במסיבת יומולדת מרגשת

משה מזרחי, שהתרגש עד דמעות מהמחווה, הודה לכל המשתתפים במילים מלאות רגש על התמיכה והעשייה המשותפת והביע תקווה להמשיך יחד, כתף אל כתף, בעשייה המבורכת למען הגמלאים

מסיבת יום ההולדת ה-70 של משה מזרחי יו"ר מרחב חיפה, הייתה מלא בהפתעות ובהתרגשות רבה. הנהלת הסתדרות הגמלאים והמתנדבים הרבים הפתיעו אותו במסיבת יום הולדת חגיגית, שהתקיימה במועדון הגמלאים בקריית ביאליק, בניהולו של אבי חביה. צוות המתנדבים והמתנדבות השרה אווירה חמה ומשפחתית, מלווה בהוקרה ובאהבה רבה.

במהלך האירוע נשאו ברכות פנינה נאווי אופיר יו"ר הסתדרות הגמלאים במרחב, וסמדר רואש רכזת הגמלאים, שבירכה גם בשם המתנדבות והמתנדבים. פנינה וסמדר איחלו למשה מזרחי בריאות, אושר והצלחה, והדגישו את תרומתו ומנהיגותו המקצועית רבת הפעלים לאורך כל השנים. הן גם הדגישו את גישתו של מזרחי למתנדבים – מבחינת יו"ר המרחב הם הכח שמוביל את המספר הרב של הגמלאים המצטרפים החדשים, שנרשמים לאירועים, טיולים, נופשונים, הרצאות וכל הפעילות הרבה שנעשית במרחב עבור הגמלאים.

האירוע כלל כיבוד עשיר וטעים, שהוכן באהבה ובמסירות על ידי המתנדבים, שביטאו בדרך זו תחושות הערכה עמוקות.

משה מזרחי, שהתרגש עד דמעות מהמחווה, הודה לכל המשתתפים במילים מלאות רגש על התמיכה והעשייה המשותפת.
מזרחי הדגיש את ההרגשה המשפחתית – בזכות כל המתנדבים והמתנדבות שהפך אותם למשפחה אחת וכולם מרגישים שייכות.
משה מזרחי ציין והדגיש את מסירותם של המתנדבים והביע תקווה שנמשיך יחד, כתף אל כתף, בעשייה המבורכת למען הגמלאים.

האירוע הסתיים בטקס מרגש, כשכל הנוכחים התאספו סביב עוגת יום ההולדת. החיוכים, הברכות והאווירה החגיגית ליוו את סיום המפגש החמים והמרגש, שהותיר בלב כל המשתתפים זיכרונות נעיימים ותחושת אחדות אמיתית.

צילום דוברות הסתדרות מרחב חיפה

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות