ניוזים חמיםחדשותחיפה

חיפה: נער כבן 16 החליק עם אופניים חשמליים ופונה במצב בינוני

כונני ארגון הצלה הוזעקו לרחוב ליאון בלום בחיפה בעקבות דיווח על תאונת דרכים

צפון - 83

יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לנער כבן 16 עם חבלות בפלג גופו העליון, והוא פונה במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים רמב"ם בעיר.

חובש בכיר בהצלה שימי גלבר מדווח: "כשהגעתי למקום עם אמבולנס מד"א שברשותי, מצאתי רוכב אופניים חשמליים, נער כבן 16 הסובל מחבלות בפלג גופו העליון לאחר שהחליק במהלך הרכיבה. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני הכולל קיבוע וחבישות, והוא פונה במצב בינוני להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים רמב"ם בעיר."

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות