הסתיימו עבודות שדרוג רחוב הגפן בקריית ביאליק. אלי דוקורסקי הגיע להתרשם

רבע מיליון שקלים הושקעו בשדרוג רחוב הגפן בקריית ביאליק, וכללו הקמת כיכר, אי תנועה, גינון, חידוש חניות ועוד. בואו להתרשם

עיריית קריית ביאליק סיימה לאחרונה את עבודות השדרוג ברח הגפן. העבודות כללו הקמת כיכר בהצטלבות הרחובות הגפן והנרקיסים, הקמת אי תנועה להפרדת נתיבים, גינון, חידוש חניות, ריבוד והחלפת אספלט.
הכיכר החדשה הוקמה כמענה להעלאת בטיחותם של הנהגים, שבעבר עמדו זמן ממושך בכדי להשתלב בתנועה בפנייתם מרחוב הנרקיסים לרחוב הגפן. במרכז הכיכר הוצב עץ זית המואר בלילה בתאורה אומנותית.
פס אי התנועה הוקם בכדי להפריד בין שני נתיבי התנועה ברחוב הגפן. עלות הפרויקט עמדה על כ־250,000 שקלים.
“כיכרות מורידות באופן משמעותי את מספר תאונות הדרכים”, ציין ראש העירייה, אלי דוקורסקי. “קריית ביאליק ידועה במספר רב של כיכרות ובמספר מועט של תאונות הדרכים בעיר. תתחדשו וסעו בזהירות”.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

Back to top button
נגישות