נשר

נשר תחבק את כוחות הביטחון וההצלה בהפנינג ענק לכל המשפחה

צפון - 83
צפון - 87

מגן דוד אדום, ורשות הכבאות וההצלה – מחוז חוף, יציגו אף הם את שלל האמצעים וכלי הרכב שברשותם. במקום תהיה אף נקודת התרמת דם.

הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, תציג: "רכב מתהפך", סימולטור נהיגה, ואת: "המשכנע האנושי הכפול" – סימולטור הממחיש את חשיבות חגירת חגורת הבטיחות. כל זאת, במטרה להעלות את המודעות לבטיחות בדרכים. בנוסף יהיו פינות יצירה לילדים, מתנפחים, קעקועים, איפור פנים, בלונים ועוד מגוון הפתעות.

לקראת האירוע אמר ראש העירייה, רועי לוי: "כוחות הביטחון וההצלה עושים לילות כימים על מנת לדאוג לביטחוננו. מגיע להם שלפחות פעם אחת בשנה ניתן להם את הכבוד הראוי. שיתוף הפעולה המוצלח בין עיריית נשר לבין המשטרה, ושאר גורמי החירום וההצלה הן בשגרה והן בחירום הם החוסן העיקרי שלנו כקהילה. שיתופי פעולה אלה יימשכו גם בעתיד. אני מזמין את כל תושבי העיר נשר ויישובי הסביבה, הורים וילדים, להפנינג שכולו כיף והנאה".

בתמונה: ההפנינג שהתקיים בעיר לפני שנתיים. צילום: עיריית נשר

    הפנינג יום קהילה ומשטרה - 2017 נשר (1)

    הפנינג יום קהילה ומשטרה - 2017 נשר (1)

    הפנינג יום קהילה ומשטרה - 2017 נשר (2)

    הפנינג יום קהילה ומשטרה - 2017 נשר (2)
    ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

    כתיבת תגובה

    צפון - 93

    עוד ניוזים בשבילך

    Back to top button
    נגישות