כריך מנצח: סנדוויץ’ חביתת ירק עם לבנה וירקות

"הכריך הזה אהוב עליי באופן אישי - מעבר לכך שמדובר בשילוב של מרכיבים בריאים שנותנים לגוף את כל אבות המזון שהוא זקוק להם בארוחה אחת – הוא פשוט טעים לי", מסבירה ענת הראל. "אני אוהבת מאוד את החמיצות של גבינת הלבנה עיזים ולכן זוהי הבחירה שלי לסנדוויץ' האידאלי. עלים ירוקים תורמים לבריאות: הם עשירים בכלורופיל, שהוא נוגד חמצון שמסייע לניקוי הגוף ולהאטת תהליכי ההזדקנות. הם גם עשירים בסיבים תזונתיים, שתורמים לתחושת שובע ועוזרים לפעילות מערכת העיכול. יש בהם גם שלל ויטמינים, ולכן מומלץ לשלב אותם בתזונה היומית. בסנדוויץ' הזה הם נכנסים לתוך החביתה ומעניקים לה גם צבע וגם טעם".

החומרים:

2 פרוסות לחם ברמן E-FREE

1 כף גבינת לאבנה עיזים

1 כפית שמן זית

2 ביצים

1 כף חלב סויה

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

חופן תרד קצוץ

1 עגבנייה פרוסה

כמה עלי רוקט

 

אופן ההכנה:

  1. הכינו את חביתת הירק: טרפו בקערה את הביצים עם חלב הסויה והעשבים. חממו שמן זית במחבת וטגנו את החביתה עד שהיא עשויה כרצונכם.
  2. הרכיבו את הסנדוויץ’: מרחו שכבה נדיבה של לאבנה עיזים על אחת הפרוסות, הניחו מעל את החביתה מקופלת. סדרו כמה פרוסות עגבנייה ואת עלי הרוקט וסגרו עם הפרוסה הנוספת.

 

בתאבון

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
נגישות
Close
Close