רוצים לשדרג את ארוחת חג השבועות ביציאה טובה?

לקראת חג השבועות, הידוע גם כחג הפסטה הלא רשמי, ברילה, יצרנית הפסטה הגדולה בעולם, מציעה דפי לזניה העשויים מחיטת דורום משובחת, בעלת מרקם "אל דנטה" המקובל באיטליה. דפי הלזניה של ברילה הינם קלים להכנה,  ללא צורך בבישול מקדים, ועם תוצאה מושלמת בכל מתכון. דפי הלזניה מצטרפים למגוון רחב של פסטות ורטבים של המותג המשווקים בישראל. את מגוון מוצרי "ברילה" ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

מצ”ב מתכון לזניה שישדרג את שולחן חג  השבועות וירשים את האורחים:

לזניה בתבנית אינגליש קייק  – מתכון מאת אינס ינאי:

מצרכים:

חצי חבילת דפי לזניה ברילה

200 גרם גבינת ריקוטה

100 גרם מוצרלה מגוררת

300 גרם תרד קצוץ דק

חצי כוס בזיליקום קצוץ דק

שני שיני שום כתושות

1 צנצנת רוטב נפוליטנה ברילה

כפית מלח

כפית פלפל שחור

1 מיכל שמנת לבישול

קמצוץ אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים כ-3 דקות, ומניחים על נייר אפייה משומן מעט, אחד ליד השני.

2.בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול, ריקוטה ומוצרלה.

3.בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.

4.מרפדים את התבנית בדפי לזניה כך שיצאו כלפי חוץ .

5.מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 דפי לזניה.

6.חוזרים על הפעולה ומסיימים בדפי לזניה שעליהם יתרת הרוטב. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.

7.הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.

להגשה:

100 גרם פרמזן מגורר

עלי בזיליקום שלמים

 

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
נגישות
Close
Close