
בשורה לתושבי השכונות קפלן, יוספטל ועלייה- לבקשתם חגיגות העצמאות המסורתיות יתקיימו ביום חמישי ה- 9.4 במגרשי הכדורגל ששודרגו לאחרונה. בבמת קפלן ויוספטל יופיעו אלון אילן שיארח את פיני חדד, איזיקס, מורן קריטי ובועז טביב. כמו כן, יתקיים מופע קובני והרקדת סלסלה, מופע לילדים- ג'ימי וג'ן ועוד. בבמה בשכונת עלייה יופיעו מאור אדרי וציון גולן, בנוסף יתקיים מופע לילדים – "נתי הגעתי הופעתי" ועוד.
אירועים נוספים שיתקיימו ביום העצמאות, חמישי, 9.4: בפארק 80 שבשכונה הירוקה ובשכונת תשלו"ז יוקמו מתחמי הפנינג ופעילויות לילדים וכן יוקמו מתנפחים לרווחת ההורים והילדים.
ראש העירייה רפי סער מסר: "בימים אלה אנו משלימים את היערכותנו לאירועי יום העצמאות שהולכים להיות הגדולים בתולדות העיר, וצפויים לקחת בהם חלק עשרות אלפי תושבים ומבקרים. היה חשוב לי באופן אישי להביא לידי ביטוי את כלל הקהלים בעיר, ולכן עמלנו על במות ייחודיות עם מיטב האמנים והפעילויות. אני מזמין את כל התושבים, קטנים וגדולים, להגיע לחגיגות ולחגוג יחד את יום העצמאות למדינתנו".
צילום: פיני סילוק, יריב פיין וגיא כושי


































































































