תל אביב: צו סגירה מנהלי לדירה שעל פי החשד שימשה כבית בושת במרכז תל אביב
בעקבות פעילות יזומה שבוצעה בסוף השבוע האחרון, בתאריך 22.1.26, פעלו השוטרים בעקבות דמויות חשודות, ובמהלכה הבחינו בתנועה חריגה של אנשים לעבר דירה ברחוב בן יהודה בעיר
עם הגעת השוטרים לדירה עלה החשד כי במקום מתקיימת פעילות לשם זנות. בשלב זה פשטו השוטרים על הדירה ועצרו את מנהל המקום, תושב אשקלון בן 21.
במקביל הגיעו למקום צוותי חקירה, אשר גבו עדויות ואספו ראיות, וכן נרשמו דוחות לצרכני הזנות שנכחו במקום.
במהלך החיפוש נתפסו בדירה סמים מסוג מריחואנה, כסף מזומן בסך של 10,000 ש"ח, ומסמכים שעל פי החשד מעידים על הפעלת המקום כבית בושת.
בעקבות ממצאי החקירה פעלו שוטרי אגף הרישוי במרחב ירקון להוצאת צו סגירה מנהלי, בהתאם לחוק הגבלת שימוש במקום לשם מניעת ביצוע עבירות, סעיף 3(א), התשס"ה 2005, למשך 30 ימים, החל מיום 25.1.26 ועד ליום 23.2.26 כולל.
החקירה נמשכת.






























































































