חדשות

לוד: מעצר של 2 אחים תושבי העיר לאחר חשיפה של לבנות חבלה, רימוני רסס, אקדח, מחסניות ותחמושת, פריטי אמל"ח נוספים וסמים

ממ"ז מרכז - ניצב יאיר חצרוני שיבח את היחידות וציין כי מדובר בפעילות מצילה חיים המצטרפת למעצרים מבצעים, ממוקדים ואיכותיים לצד תפיסות האמל"ח והסמים. כל מעצר וכל תפיסה של המשטרה מונעת את הפשע הבא ומאפשרת לציבור הנורמטיבי לנהל אורח חיים בטוח

שוטרי תחנת לוד, ביחד עם לוחמי יס"מ שפלה, יחידת הכלבנים של מחוז מרכז בשת"פ עם לוחמי משמר הגבול, ביצעו גם היום אכיפה מבצעית מוגברת בלוד והסביבה למען בטחון תושבי המקום, במסגרת המאבק העיקש וחסר הפשרות של משטרת ישראל נגד השימוש וההחזקה הלא חוקית באמצעי לחימה וסמים בידי גורמים פליליים ואחרים.

בתוך כך, השוטרים בצעו חיפושים ממוקדים כאמור בלוד והסביבה במסגרתם חשפו במהלך חיפוש בשכונת דהמש בעיר לוד 3 לבנות חבלה, אקדח 9 מ"מ עם מחסניות ותחמושת, 7 מערכות הפעלה, פריטי אמל"ח נוספים, סם מסוכן מסוג חשיש במשקל של כ 80 גר' ועצר שני אחים בשנות ה 20 ו – 30 לחייהם תושבי המקום.

תפיסה זו, מצטרפת לשורה של הישגים מבצעיים משמעותיים למען שלום הציבור, בהתאם לאסטרטגיה ההתקפית של מחוז מרכז נגד מחוללי הפשיעה.

כלל המוצגים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל ובהתאם לצורכי החקירה תבחן הבאת החשודים לדיון בבקשה להאריך מעצרם.

wepon lodקרדיט: דוברות המשטרה
wepon lod1קרדיט: דוברות המשטרה
wepon lod2קרדיט: דוברות המשטרה
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות