ניוזים חמיםחדשות

מחסומים שהוצבו באזור ת"א בסופ"ש הביאו למעצר 4 תושבי רהט והשטחים שגנבו רכבים ופרצו לדירות בת"א

במהלך סוף השבוע האחרון פעלו שוטרי מרחב ירקון בכוחות מתוגברים ובפריסה רחבה נגד חשודים בעבירות רכוש, בדגש על גניבות רכבים באזור ת"א. פעילות נחושה, מהירה ומתואמת של צוותי הסיור, הבילוש והמחסומים הובילה למעצרם של ארבעה חשודים תושבי השטחים ותושב רהט, ולסיכול גניבות רכבים נוספות באזור

 

בתאריך 14.11.25 נעצר תושב רהט בן 25 כאשר רכב על אופנוע על המדרכה במרכז תל אביב. שוטרים שהבחינו בכך ניגשו לבדוק את החשוד, ובבדיקת האופנוע עלה כי הוא חשוד כגנוב ומספר הרישוי אינו תואם לכלי הרכב.

במחסום נוסף שביצעו השוטרים בתאריך 14.11.25 בשעות הבוקר המוקדמות, נעצר חשוד שב"ח בן 43 תושב מסמוע, כאשר נהג ברכב שעל פי החשד נגנב זמן קצר לפני כן מרחוב מרים החשמונאית בצפון תל אביב.

עוד במהלך סוף השבוע האחרון, בחניון ברחוב שטרית, נעצר חשוד בן 34 תושב ג'נין, אשר על פי החשד פרץ לרכב והחל לפרק את הפלסטיקה במטרה לגנוב את הרכב.

הבוקר, במחסום יזום של שוטרי המרחב, נעצר רכב בדרך נמיר. בבדיקת הנהג עלה כי מדובר בחשוד שב"ח בן 30 תושב יריחו, ובבדיקת הרכב עלה כי נגנב זמן קצר לפני כן ממרכז הרצליה.

כלל החשודים מובאים בפני בית משפט להארכת מעצרם, במטרה להגיש נגדם כתב אישום עם בקשות למעצרם עד תום ההליכים.

 

צילום: דוברות המשטרה

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות