חדשותראשון לציון

ראשון לציון: מעצר של 5 חשודים של שודדי זהב ושעוני יוקרה

שוטרי מחוז מרכז עצרו בתום חקירה סמויה חוליה בת 5 חשודים של שודדי זהב ושעוני יוקרה בראשל"צ ובהתאם לתשתית הראייתית שגיבשו נגדם, הגישה נגדם היום יחידת התביעות המחוזית כתב אישום, לצד החזרת הרכוש הגנוב לבעלים

חוקרי תחנת ראשון לציון הצליחו לחשוף ולעצור, בתום חקירה סמויה שכללה הפעלת אמצעים טכנולוגיים שונים, 5 תושבי ראשל"צ ונתניה בחשד שהתפרצו יחדיו לדירה בראשון לציון לפני כחודש, בזמן שבעלי הבית נמצאים בחופשה באילת וגנבו בין השאר שתי אונקיות זהב טהור, צמידי זהב, 10 שעוני יוקרה וכסף מזומן רב.

מדובר בחקירה מואצת שניהלו שוטרי תחנת ראשון לציון ויחידת התביעות של מחוז מרכז, למען שמירה על חייהם ורכושם של תושבי העיר עד לגיבוש התשתית לשם העמדת פורעי החוק לדין.

מעצרם של החשודים הוארך בהתאם לצורכי החקירה והיום הגישה נגדם יחידת התביעות של מחוז מרכז, כתב אישום בגין התפרצות וגניבה, לצד בקשת מעצרם עד תום ההליכים ובחינת חילוט רכבו של אחד הנאשמים בשווי של כ 200,000 ₪.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות