ניוזים חמיםחדשות

בקרית אונו: הולכת רגל כבת 80 נפגעה באורח קשה ממשאית ברחוב מיכאל וולך

הולכת רגל נפגעה ממשאית ברחוב מיכאל וולך בקרית אונו. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח בלינסון, אישה כבת 80 במצב קשה

בשעה 12:48 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על הולכת רגל שנפגעה ממשאית ברחוב מיכאל וולך בקרית אונו. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח בלינסון, אישה כבת 80 במצב קשה עם חבלה בגפיים.

פראמדיק מד"א נועם דהן, חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א ישי ציטרון וחובש רפואת חירום במד"א אליהו רחמים סיטבון סיפרו: "כשהגענו למקום התאונה ראינו מראה קשה. הייתה המולה רבה, ואישה כבת 80 שכבה על הכביש כשהיא מעורפלת הכרה וסובלת מחבלה משמעותית מאוד בגפיים, לאחר שנפגעה ממשאית. התחלנו בהענקת טיפול רפואי ראשוני ומהיר בשטח, ופינינו אותה תוך המשך הטיפול כשמצבה מוגדר קשה."

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות