ניוזים חמיםחדשותבני ברק

בני ברק: ילד הולך רגל פונה במצב קשה לאחר שנפגע מרכב

כונני ארגון הצלה הוזעקו לרחוב הרב דסלר בבני ברק בעקבות דיווח על תאונת דרכים

יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לילד בן 6 עם חבלת ראש, והוא פונה במצב קשה להמשך טיפול בבית החולים שיבא בתל השומר.

חובשי הצלה חיים שפיצר והערשי קראוס מדווחים: "כשהגענו לזירת תאונת הדרכים, מצאנו הולך רגל, ילד בן 6 הסובל מחבלת ראש קשה לאחר שנפגע מרכב. יחד עם חובשים ופראמדיקים של הצלה ומד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, הכולל קיבוע וחבישות, והוא פונה במצב קשה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים שיבא בתל השומר".

יעקב מלכה, חובש מיחידת האופנולנסים של איחוד הצלה שהגיע ראשון למקום מסר: "מדובר בילד הולך רגל שנפגע מרכב ובעקבות כך נחבל בראשו. הענקתי לו טיפול רפואי בזירה שכלל קיבועים וחבישות ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים תל השומר כשהוא מחוסר הכרה ומצבו מוגדר קשה".

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות