ניוזים חמיםחדשותבני ברק

בני ברק: 3 פועלים התחשמלו במהלך עבודתם – מצבם בינוני וקל

התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על מספר פועלי בניין שנפצעו במהלך עבודתם באתר בנייה ברחוב אהרון דב פוקס בבני ברק. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח איכילוב 3 פצועים בהם: 2 במצב בינוני ו-1 קל עם סימני התחשמלות.

פראמדיק מד"א שוהם לוי חובש מיחידת האופנועים של מד"א צביקה לרר, וחובש מד"א משה אינדיג סיפרו: " כשהגענו למקום הובילו אותנו אל תוך אתר הבנייה שם ראינו את שלושת הפצועים שהם שוכבים על הרצפה וסובלים מחבלות כתוצאה מהתחשמלות, הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותם לבית החולים שמצבם בינוני וקל"

מנחם סלובטיצקי חובש בכיר באיחוד הצלה שהגיע ראשון למקום מסר: "לדברי העובדים במקום – הם התחשמלו במהלך עבודתם בכניסה למבנה בו מתקיימות תוספות בניה. בסיוע צוות אמבולנס של איחוד הצלה הענקנו להם סיוע רפואי בזירה והם פונו לבית חולים איכילוב כשהם סובלים מכוויות ופציעות בגופם כשבשלב זה מצבם מוגדר בינוני וקל".

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות