ניוזים חמיםחדשותרמלה

מתנדבי יחידה 360 – זק"א ערכו וליוו למנוחת עולמים גברת ערירית כבת 75 מרמלה, אשר הלכה לעולמה ללא קרובי משפחה

המנוחה, אשר שהתה בשנותיה האחרונות בבית אבות בעיר פתח - תקווה, הייתה ערירית וללא בני משפחה שילוו אותה בדרכה האחרונה. מצבה הרפואי הידרדר בתקופה האחרונה, והיא אושפזה בבית החולים מעייני הישועה בבני ברק. עם היוודע דבר פטירתה, מתנדבי יחידה 360 - זק"א בפיקודו של אלחנן רוט פעלו ללא לאות להביא את המנוחה לקבורה מכובדת

בשיתוף פעולה יוצא דופן עם זק"א מחוז תל אביב ועם קמב"ץ הארגון, יחיאל גולדמן, בוצעה טהרתה של המנוחה והיא הובאה לבית העלמין ברמלה באמבולנס של הארגון.

מתנדבי היחידה ערכו את טקס ההלוויה כדת וכדין, עם מניין מתנדבים שנפרדו ממנה בכבוד הראוי. את הקדיש אמר חיים עוטר, מתנדב ותיק של היחידה, שמקדיש את חייו למען הכלל ולמען כבוד המת בפרט. עוטר היה מהראשונים שטיפלו בזיהוי ובקבורה של נרצחי הטבח ב-7 באוקטובר, וכן השתתף בזיהוי החללים במחנה שורה, ופועל במסירות אין קץ למען שמירת כבודם של הנפטרים.

מפקד יחידה 360 – זק"א, אלחנן רוט, ציין בכאב:
"דווקא בימים אלו, כשאנו עומדים מול רגע שובר לב נוסף עם חזרתם מחר של ארבעה מהחטופים – ילדים ואמם, שחוזרים אלינו אחרי שנה וארבעה חודשים של ציפייה מורטת עצבים, רק כדי שניאלץ להיפרד מהם לנצח – אנו מבינים עד כמה חובתנו כחברה היא ללוות כל אדם בדרכו האחרונה בכבוד הראוי. כאב היתמות, השכול והאובדן מלווה אותנו בכל משימת קבורה שאנו מבצעים, ואין לנו אלא לדאוג שלא יישאר איש ללא ליווי אחרון. אנחנו כאן, תמיד, עבור אלו שאין מי שידאג להם."

יחידה 360 – זק"א ממשיכה לפעול במסירות למען כבוד המת, מתוך שליחות שאין בה פשרות.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות