ניוזים חמיםחדשות

2 סוכנות משטרה שהתחזו לילדות ברשת הביאו למעצרם היום של 28 פדופילים בכל הארץ

שוטרי תחנת גלילות במרחב ירקון הפעילו סוכנות סמויות שפעלו ברשתות החברתיות והובילו להפללה של 28 חשודים בביצוע עבירות מין ופדופיליה- הבוקר החשודים נעצרו

 

בחודשיים האחרונים התנהלה חקירה סמויה במשטרת גלילות, אודות חשד לעבירות מין שמתבצעות נגד קטינות ברשתות החברתיות אניסטגרם ווואטסאפ.

במסגרת החקירה הופעלו 2 שוטרות כסוכנות סמויות, המזדהות כקטינות בנות 13 ברשת החברתית, כאשר הן מתכתבות עם החשודים ששולחים להן תכנים מינים בזמן שהם מודעים לכך שהם מתכתבים עם ילדות בנות 13.

על פי החשד, במשך תקופה ארוכה ובמספר מועדים, פנו החשודים מיוזמתם לשתי הסוכנות באמצעות אפליקציות לשיתוף חברתית ושלחו להן, כל אחד על פי חלקו, תכנים בעלי אופי מיני בוטה, ביניהם תמונות וסרטונים החושפים איברים אינטימיים, תוך ביצוע אקט מיני מול המצלמה.

בנוסף, החשודים ניסו לשדל את הסוכנות לצלם את עצמן ולשלוח להם תמונות בעלי תכנים מיניים, כאשר חלק מהחשודים אף הציעו להיפגש עימן.

הבוקר עם המעבר לשלב החקירה הגלויה, פשטו למעלה מ-200 שוטרים ממחוז ת"א בהובלת תחנת גלילות שבמרחב ירקון ביחד עם זרוע מג"ב תל אביב ובה"ד מג"ב, על בתיהם של 28 חשודים בכל רחבי הארץ וביצעו חיפושים בבתיהם.

במהלך החיפושים נתפסו ראיות הקושרות את החשודים לביצוע העבירות לרבות מחשבים וטלפוניים ניידים ונעצרו 28 חשודים, בחשד למגוון עבירות מין ופדופיליה, בתום הפעילות החשודים הועברו לחקירה במרחב ירקון ובסיום ככל שיידרש, יובאו לבימ"ש לדיון בהארכת מעצרם.

 

צילום: דוברות המשטרה

    IMG-20250211-WA0059

    IMG-20250211-WA0059

    IMG-20250211-WA0058

    IMG-20250211-WA0058
    ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

    כתיבת תגובה

    עוד ניוזים בשבילך

    Back to top button
    נגישות