ניוזים חמיםחדשות

בית דגן: פעוט ננעל בשגגה ברכב, וחולץ בשלום על ידי מתנדב ידידים • ״תחושת סיפוק לראות את ההקלה של האמא כשבנה בזרועותיה״

התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות פעוט כבן שנתיים שננעל בשגגה ברכב לעיני אימו ברחוב חבצלת בבית דגן

בני חדד, סג״מ מתלמדים ירושלים, ענה לשיחת החירום והזעיק סיוע לכתובת. מנחם אביטבול, מתנדב הסניף המקומי, נענה לקריאה והגיע במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו חילץ מנחם את הפעוט בשלום ובזריזות, וללא גרימת נזק לרכב.

מנחם מספר: ״הייתי בדרך לעבודתי ביישוב סמוך כשהתקבלה קריאת החירום, ובתוך דקות בודדות הגעתי לאירוע. הוצאתי את ערכת הפתיחה, ובחלוף זמן קצר פתחתי את הרכב. באירועים כאלה יש לי תחושת סיפוק כל פעם מחדש, במיוחד שראיתי את תחושת ההקלה של האמא כשבנה בזרועותיה״.

בארגון ידידים שבים וקוראים להורים לאמץ כלל מפתח – קחו עמכם את מפתח הרכב תמיד • במקרה של נעילת דלת רכב יש ליצור קשר עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות