ניוזים חמיםחדשות

יבנה: פעוט ננעל בשגגה ברכב, וחולץ בשלום על ידי מתנדב ידידים, "הילד שיחק במפתחות הרכב, זו הרגשה נפלאה להצליח בחילוץ".  בידידים חוזרים ומבקשים מההורים שלא לתת את מפתח הרכב בידי הילדים

לייזי שטרן, סמנכ"ל ידידים שענה לשיחת החירום במוקד, הזעיק את מתנדבי האזור. בן ברומברג, מתנדב הסניף המקומי, נענה לקריאה והגיע במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו חילץ בן את הפעוט בשלום ובזריזות, ללא גרימת כל נזק לרכב.

בן מספר: "קיבלתי את קריאת החירום כשהייתי בדרך לעבודה. מיהרתי להגיע למקום, וגיליתי שהילד ננעל בזמן שהוא שיחק עם מפתחות הרכב. תוך זמן קצר חילצתי אותו בשלום. האבא התרגש מהחילוץ המהיר, והודה לי מאוד. הסברתי לו שלא לתת את המפתחות בידי הילדים. להצליח בחילוץ זו הרגשה נפלאה בכל פעם מחדש".

בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב תמיד ושלא לתת אותו בידי הילדים • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות