ניוזים חמיםחדשותבריאות

מקרה קטלני שלישי נרשם הבוקר, עכב חנק מאכילת סופגניה. בן 67 מבני ברק נחנק למוות הבוקר מסופגניה

מקרה שלישי של חנק מסופגניה - גבר בן 67 נחנק הבוקר למוות כשאכל סופגניה בבני ברק. ביום שני נחנק למוות גבר כבן 70 מנתניה ובאופקים גבר אחר נמצא במצב קשה, בשל חנק מאכילת סופגנייה

 

היום בשעה 10:38 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על גבר שנחנק במהלך אכילת סופגניה בבני ברק. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו של גבר בן 67.

חובש רפואת חירום במד"א יואל שכטר סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את הגבר שוכב מחוסר הכרה כשמבצעים בו פעולות החייאה. ראינו חתיכת סופגניה בסמוך אליו וסיפרנו לנו שהוא נחנק במהלך אכילתה. המשכנו את הטיפול הרפואי וביצענו פעולות החייאה מתקדמות וממושכות שבמהלכן הוצאנו מגרונו בעזרת ציוד רפואי חתיכות בצק סופגניה. לצערנו בסופן נאלצנו לקבוע את מותו."

שלשום, יום שני בשבוע, נחנקו 2 גברים בזמן אכילת סופגניה. בנתניה גבר כבן 70 נפטר ובאופקים גבר בן 61 פונה במצב קשה כשהוא מורדם ומונשם.

במגן דוד אדום מזכירים כי בצק הסופגנייה עלול להיות מסוכן לתינוקות, ילדים, קשישים ולאנשים הסובלים מבעיות בליעה. יש לחתוך את הסופגנייה לחתיכות קטנות, ולהשגיח בזמן האוכל.

 

צילום אילוסטרציה: שאטרסטוק

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות