ניוזים חמיםחדשות

יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה אתמול כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים, נגד חשוד שביצע מספר שודים בעיר בני ברק

המשטרה פתחה בחודש יולי בחקירה עם קבלת תלונות בגין שודים שבוצעו בעיר בני ברק ע"י חשוד שרכב על גביי אופנוע, כאשר איתר נשים, וחטף מהן את התיק או תכשיט ונמלט מהמקום.

בתאריך 31.8.22 שוטרי סיור של תחנת בני ברק איתרו את החשוד (34, בני ברק), עצרו אותו והובא לחקירה בתחנת המשטרה, בסיומה נכלא.

בסיומה של חקירה מואצת של חוקרי היחידה למניעת פשיעה במרחב דן, אתמול יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום כנגד החשוד בעבירות של תקיפה כדי לגנוב, גניבה, נהיגה ברכב ללא ביטוח ונהיגה ללא רישיון נהיגה בתוקף. יחד עם כתב האישום הוגשה נגדו גם בקשת מעצר עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות