יום גיבוש בצפון לעובדי המכון לחקר ימים ואגמים ולעובדי המדינה
ביקור לימודי סביב שמן הזית, בילוי במרחצאות חמת גדר וסיום קולינרי בטבריה חיברו בין העובדים ליום של רוגע והוקרה, בליווי גורמי ההסתדרות במרחב חיפה ובברכות הנהגת המרחב
עובדות ועובדי המכון לחקר ימים ואגמים יחד עם עובדי מדינה יצאו ליום גיבוש מהנה ומעשיר בצפון הארץ, שנבנה סביב שילוב בין תוכן, טבע ופנאי. היום נועד לחזק את תחושת החיבור בין העובדים, לאפשר עצירה מהשגרה ולחזור לעשייה עם אנרגיה מחודשת.
הסיור נפתח בביקור מרתק בבית בד, שם נחשפו המשתתפים לתהליך הפקת שמן הזית, טעמו פיתות חמות מהטאבון ולמדו על סגולותיו הבריאותיות של שמן הזית. לאחר מכן המשיכו העובדים למרחצאות חמת גדר, לחוויה של רוגע במים חמים לצד טבע ירוק. את היום חתמו בארוחת צהריים עשירה במסעדה בטבריה, באווירה נעימה ומגבשת.
יום הגיבוש יצא בברכתו של יו"ר ההסתדרות במרחב חיפה, משה מזרחי, ובברכתו של יו"ר האגף לאיגוד מקצועי, דוד לוי, כחלק ממדיניות המרחב לקידום רווחת העובדים ופעילויות מחזקות קהילה.
תודות חמות נמסרו למרכזת הסתדרות עובדי המדינה, מרים בלס, על ההובלה וההכוונה, לאילנה דוקס על הטיול המגבש, למחזיקת תיק חקר ימים ואגמים, זמה גסנוב, על הליווי האישי והקשר עם העובדים, ולמורן טל ניסים על ההשקעה והליווי הצמוד.
במהלך היום בירכה את המשתתפים יו"ר ועד העובדים, עמליה רוזנר, והודתה מקרב לב לכל העוסקים במלאכה שתרמו להצלחת היום המיוחד. העובדים חזרו מהסיור מלאי חוויות, עם תחושת הוקרה, חיבור ואנרגיה מחודשת להמשך העשייה.ראש הטופס




































































































