חדשותתרבותחיפה

"דיפלומטיה של הומור" – תערוכה בינלאומית בחיפה של קריקטוריסטים סלובקים

בימים אלה מוצגת בגלריית POstudio ברחוב נורדאו, תערוכת הקריקטורות הבינלאומית "דיפלומטיה של הומור", המציגה עבודות של מיטב הקריקטוריסטים מסלובקיה

צ - 83

התערוכה, שהוצגה במשך מספר ימים גם במתנ"ס הדר ברחוב ירושלים, כוללת כ־100 עבודות של אמנים מובילים מסלובקיה, ומשלבת הומור, סאטירה וראייה חדה של חיי היומיום מזווית אוניברסלית.

במקביל, תיפתח ב־4.11.25 בגלריית מתנ"ס הדר תערוכה חדשה של האמן דן לבני, יקיר העיר חיפה ומהדמויות הבולטות בעולם האמנות החיפאי, לכבוד יום הולדתו ה-90 שיחול בקרוב. לבני, שצמח בעיר ומציג בה עשרות שנים, ידוע בציוריו הנוגעים בזהות, זיכרון ונוף מקומי, וזכה להוקרה רבה בארץ ובעולם.

ראש העיר חיפה, יונה יהב, שביקר בתערוכה, אמר: "תערוכת הקריקטורות הסלובקית מוכיחה שוב כיצד ההומור והאמנות משמשים שפה אוניברסלית שמקרבת בין תרבויות. זו חוויה של ממש לבקר בתערוכה ולראות את הכישרון והיצירתיות. אני שמח שגם הפעם חיפה מארחת אמנים בינלאומיים לצד יוצרים מקומיים דגולים כמו דן לבני, המהווה השראה לדורות של אמנים בעיר".

צפון - 87
humor sdiplomatiya hiafa1קרדיט צילום: דוברות עיריית חיפה
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות