חדשותכרמיאל

כרמיאל: פרץ לדירה וטען שבא לראות דירה להשכרה

שוטרי המחוז הצפוני עצרו פורץ בעיר כרמיאל לאחר שנתפס בתוך הבית. כתב אישום הוגש נגדו בגין התפרצות לדירה ותקיפה של בעל הבית

צפון - 83

בתאריך 05/08/25 התקבל דיווח במשטרת ישראל אודות התפרצות לדירה בעיר כרמיאל במהלכה נתפס הפורץ מחטט בחפצים בתוך חדר השינה. שוטרי המחוז הצפוני הגיעו למקום במהירות ועצרו את הפורץ בתחומי הבניין שבו בוצעה הפריצה.

מחומר החקירה עלה כי בני המשפחה יצאו מהבית, לאחר מספר דקות נכחו כי שכחו דבר מה בדירתם וחזרו חזרה, עת כניסתם לדירה נשמעו רעשים מחדר השינה ולאחר מכן זיהו את הנאשם יוצא ממנו. לדברי הנאשם – בא לבחון דירה להשכרה ובניסיון להימלט מהמקום, אף דחף את הבעלים.

השוטרים עצרו את הפורץ (כרמיאל, 41) ועם סיום שלב החקירה, כתב אישום הוגש בבית משפט השלום בעכו באמצעות שלוחת תביעות גליל צפון, לצד בקשה למעצרו עד לתום ההליכים.

משטרת ישראל פועלת במאבקה הנחוש והבלתי מתפשר כנגד עברייני רכוש המהווים איום לביטחונו ושלומו של האזרח ותמשיך לפעול למען ביטחון הציבור ולמיצוי הדין עם פורעי החוק.

צפון - 87
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

צפון - 93

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות