חדשותפתח תקוה

פתח תקווה: טבעת נתקעה על אצבעה של אישה וחולצה על ידי מתנדב ידידים • "בתוך 24 שעות מחילוץ הטבעת הראשון שביצעתי"

התקבלה במוקד ידידים קריאה אודות טבעת שנתקעה על אצבעה של אישה ברחוב אפעל בפתח תקווה

שמעון שטרן, מוקדן ידידים, ענה לשיחה במוקד והזעיק סיוע למקום. מאור בוחבוט, מתנדב הסניף המקומי, נענה לקריאה והגיע במהירות למקום. בעזרת הציוד הייעודי שברשותו, ברגישות ובעדינות, חילץ מאור את הטבעת ושחרר את האצבע בשלום וללא פגע.

מאור מספר: "הקריאה התקבלה במהלך ארוחת הצהריים עם משפחתי, עזבתי הכל ויצאתי למקום לסייע. כשהגעתי פגשתי באישה שטבעתה נתקעה על האצבע וגרמה לה כאבים עזים. מיד לאחר ששחררתי את האצבע בשלום, היה ניתן לחוש את ההקלה בכאבים ולראות את האישה חוזרת לחייך. זוהי תחושה מדהימה לסייע בכך, במיוחד בשל העובדה שאך אתמול בערב השתתפתי בחילוץ הטבעת הראשון שלי".

זקוקים לעזרה? יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית

שר - 37

ring pt yedididm1קרדיט תיעוד: ידידים
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות