תל אביב: רוכבת קורקינט חשמלי נפצעה קשה
צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע רפואי ראשוני לרוכבת קורקינט חשמלי (כבת 25) שנפצעה קשה ברחוב שנקר בתל אביב
חנוך כהן ורום אלה חובשים ביחידת האופנועים של איחוד הצלה מסרו: "מדובר בתאונה עם מעורבות רכב וקורקינט חשמלי. לאחר הסיוע הרפואי שהענקנו בזירה לרוכבת הקורקינט החשמלי היא פונתה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים איכילוב במצב קשה ולא יציב".
בשעה 09:54 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן, על רוכבת גלגינוע (קורקינט חשמלי) שנפגעה מרכב ברחוב שנקר בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על אישה כבת 30 מחוסרת הכרה, עם חבלת ראש. עדכון בהמשך
חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח איכילוב, אישה כבת 30 במצב קשה, עם חבלת ראש.
חובשים מיחידת האופנועים של מד"א ברכאל נוני ושרום עובד, סיפרו:
"הגענו למקום וראינו את הרכב עם שמשות מנופצות בחלקו הקדמי ואת רוכבת הקורקינט שוכבת על הכביש כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מחבלת ראש קשה. התחלנו בביצוע טיפול רפואי ראשוני שכלל הנשמה, עצירת דימומים ומתן תרופות ופינינו אותה בדחיפות לבית החולים כשמצבה קריטי ואנחנו ממשיכים להילחם על חייה".
צילום: תיעוד מבצעי מד"א



































































































