רוכב אופנוע בן 40 במצב קשה מפגיעת רכב בכביש 431, סמוך למחלף נס ציונה
רוכב אופנוע נפגע מרכב בכביש 431 סמוך למחלף נס ציונה. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח אסף הרופא, גבר כבן 40 במצב קשה, עם חבלות בראש ובגפיים

בשעה 14:10 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על רוכב אופנוע שנפגע מרכב בכביש 431 סמוך למחלף נס ציונה. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח אסף הרופא, גבר כבן 40 במצב קשה, עם חבלות בראש ובגפיים.
פראמדיקית מד"א תימור לוי וחובש מיחידת האופנוענים של מד"א שלמה חי פוזילוב סיפרו: "כשהגענו ראינו את רוכב האופנוע כשהוא שוכב בצד הכביש עם חבלה משמעותית בגפיים. אזרחים שנתקלו בתאונה חייגו למוקד 101 של מד"א והודרכו לבצע עצירת דימומים. המשכנו את הטיפול הרפואי ופינינו אותו בדחיפות לבית החולים בניידת טיפול נמרץ של מד"א כשמצבו מוגדר קשה".
צילום: תיעוד מד"א



































































































