ניוזים חמיםחדשותבאר שבע

שוטרי תחנת באר שבע עצרו חשוד בתקיפת צוות רפואי בחדר מיון- בית המשפט האריך את מעצרו עד לתאריך 9.3.26

שוטרי תחנת באר שבע פתחו אתמול בערב בחקירה עם קבלת דיווח אודות תקיפת צוות רפואי בחדר המיון "בריאותא" בעיר באר שבע

עם קבלת הדיווח הגיעו שוטרי התחנה למקום והחלו בפעולות חקירה במטרה להתחקות אחר זהותו של החשוד, שעזב את המקום. בהמשך אותר החשוד בעיר באר שבע והשוטרים ביצעו את מעצרו.

על פי החשד, החשוד איים על הצוות הרפואי במקום, תקף רופא בחדר המיון והכה אותו, ואף איים על חייו תוך שהוא שולף את נשקו האישי של הרופא.

היום הובא החשוד (23), בן מיעוטים תושב העיר באר שבע, לדיון בבית משפט השלום בבאר שבע, אשר נעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו עד לתאריך 9.3.26.

משטרת ישראל רואה בחומרה רבה כל פגיעה באנשי צוות רפואי, הפועלים להצלת חיים ולמתן טיפול לציבור, ותמשיך לפעול בנחישות ובאפס סובלנות נגד כל גילוי אלימות כלפי אנשי רפואה וצוותי חירום.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 6)
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות