ניוזים חמיםחדשותאשדוד

גבר נמצא ללא רוח חיים בשטח פתוח באשדוד: מתנדבי זק"א סייעו למד"א ולמשטרה להגיע לזירה המורכבת

היום (ד') התקבל דיווח במוקד זק"א 1220 על גבר שנמצא ללא רוח חיים בשטח חקלאי מאחורי פרדס סמוך לפארק עד הלום באשדוד, לאחר שאמש דווח כנעדר

למקום הוזעקו כוחות מד"א והמשטרה, אך בשל תנאי שטח מורכבים וקרקע בוצית, הכוחות לא הצליחו להגיע לנקודה המדויקת.
מפקד מרחב לכיש בזק"א, אבי דרעי, הזניק את יחידת הג'יפים של זק"א, המצויידת בטרקטורון המבצעי של הארגון.

באמצעות הטרקטורון הצליחו מתנדבי זק"א לפתוח נתיב גישה שאפשר לכוחות החירום להגיע לזירה ולבצע את עבודתם. במהלך הפעילות אמבולנס ורכב חירום של מד"א שקעו בבוץ, ומתנדבי זק"א חילצו אותם בבטחה.

אבי דרעי, מפקד מרחב לכיש בזק"א, סיפר:
> "הגענו לשטח מורכב מאוד. פתחנו גישה באמצעות הטרקטורון והובלנו את כוחות מד"א והמשטרה עד לנקודה. בנוסף חילצנו רכב מד"א ששקע בבוץ. עשינו כל שנדרש כדי לסייע לכוחות לבצע את עבודתם. יחד עם חברי מתנדבי זק"א מרחב לכיש טיפלנו בכבוד המת בזירה."

מתנדבי זק"א מרחב לכיש – צוות אשדוד טיפלו בכבוד המת בזירה הקשה.

במשטרת אשדוד ביקשו להודות למתנדבי זק"א על הפעילות:
"השטח היה בלתי נגיש כמעט לחלוטין. מתנדבי זק"א אפשרו לנו להגיע לזירה במהירות ובבטחה. אנו מודים להם על שיתוף הפעולה המקצועי."

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 6)
zaka police ashdodצילום: דוברות זק"א
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות