ניוזים חמיםחדשות

גבר כבן 50 במצב קשה, עבר החייאה, לאחר שרכבו התנגש בעץ בכביש 2935

רכב התנגש בעץ בכביש 2935 סמוך לקלחים. חובשים ופראמדיקים של מד"א ביצעו פעולות החייאה ולאחר שליבו שב לפעום מפנים לבי"ח סורוקה, גבר כבן 50 במצב קשה

בשעה 15:46 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נגב על רכב שהתנגש בעץ בכביש 2935 סמוך לקלחים. חובשים ופראמדיקים של מד"א ביצעו פעולות החייאה ולאחר שליבו שב לפעום מפנים לבי"ח סורוקה, גבר כבן 50 במצב קשה ויציב עם חבלה רב מערכתית.

פראמדיקיות במד"א הודיה יפרח ונועה עמר סיפרו: "כשהגענו למקום התאונה ראינו מראה קשה – רכב התנגש בעץ. הרכב היה עם פגיעות פח קשות מאוד בחלקו הקדמי, וגבר כבן 50 היה לכוד בתוכו. תוך פעולות החילוץ, ביצענו בדיקות רפואיות והבחנו שהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה וסובל מחבלה רב מערכתית קשה. התחלנו לבצע פעולות החייאה מתקדמות שכללו עיסויים והנשמות, ולאחר שליבו שם לפעום פינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א, תוך המשך טיפול רפואי, כשמצבו מוגדר קשה ויציב."

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 6)
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות