ניוזים חמיםחדשותבאר שבע

באר שבע: מעצר של 7 חשודים בסחיטה וגביית דמי חסות

מפלג פרוטקשן דרום של להב 433 ותחנת באר-שבע חשפו ועצרו 7 חשודים בחשד לסחיטה וגביית דמי חסות מעסקים באזור התעשיה עמק שרה בדרום

במפלג הפרוטקשן דרום בלהב 433 ותחנת באר-שבע התנהלה חקירה סמויה במסגרתה עלה חשד לסחיטה ו/או גביית דמי חסות מבעלי-עסק באזור התעשיה עמק שרה שבדרום. מהחקירה עלה כי החשודים פועלים לפגוע בעסקים בדרך של ירי, הצתה, גניבה ולנצל מקרים בהם העסקים נפגעו לכאורה במטרה לאיים על העסקים ולסחוט אותם בכדי שאלה ישלמו ‘דמי שמירה’ על העסק.

החקירה הפכה  לגלויה ובלשי יחידת להב 433 יחד עם שוטרי תחנת באר-שבע עצרו 7 חשודים וחשוד נוסף בעל עסק לחברת שמירה.

אנו קוראים לציבור בעלי העסקים באזור עמק שרה אשר נפגעו בצורה כזו או אחרת למסור תלונה או כל מידע בעניין ביחידת הפרוטקשן דרום בכתובת משה שרת 4, אופקים.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות