הותר לפרסום: סמ"ר אוהד דהן מאופקים נהרג במהלך חילופי האש עם המחבל בגבול מצרים הבוקר
סמ"ר אוהד דהן בן ה-20 מאופקים הוא הלוחם הנוסף שנהרג הבוקר במהלך חילופי אש עם המחבל- שוטר מצרי שחדר מגבול מצרים ובמהלך הלילה הרג לוחם ולוחמת מגדוד ברדלס, שהיו בעמדת שמירה

לאחר שפורסם קודם לכן על כך שסמל ליה בן נון בת ה-19 מראשון לציון, היא הלוחמת בגדוד ברדלס שנהרגה בתקרית בגבול מצרים לפנות בוקר, כששוטר מצרי פורץ את הגדר ויורה בה ובלוחם הנוסף בעמדת השמירה – עתה הותר לפרסום כי הלוחם סמ"ר אוהד דהן בן ה-20 מאופקים הוא הלוחם שנהרג במהלך חילופי האש עם המחבל- שוטר מצרי, במהלך שעות הבוקר לאחר שנודע על הירי בשני הלוחמים בעמדת השמירה, כשנערכו חיפושים אחר המחבל שחדר.
מצה"ל נמסר כי דהן היה חלק מהכוח שחיפש את המחבל עם מציאת גופותיהם של סמ"ר בן נון והלוחם הנוסף שנהרג עמה. "סמל-ראשון אוהד דהן ז"ל נהרג במהלך חילופי האש עם המחבל", נמסר. "הלוחמים והמפקדים בכוח חתרו למגע, ירו והרגו את המחבל".
בבוקר השניים לא ענו בקשר, וכוח בפיקוד קצין שיצא לכיוונם מצא אותם בסביבות 8:00, מתים עם פצעי ירי.
עם היוודע הדבר, בהובלת חפ"ק מח"ט הגזרה, נערכו סריקות אחר המחבל, לכשאותר היו חילופי אש קשים במהלכם נהרג סמ"ר אוהד דהן.
צילום: דובר צה"ל





























































































