ניוזים חמיםחדשות

קרית גת: פעוט ננעל בשגגה ברכב, מתנדב ידידים חילץ אותו בשלום • "האמא בכתה מהתרגשות"

התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות פעוט כבן שנתיים שננעל בשגגה ברכב לעיני אמו, ברחוב אסתר המלכה בקרית גת.

שחר אבודרהם, מתנדב סניף קרית גת, נענה לקריאה והגיע במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו, חילץ שחר את הפעוט בשלום ובזריזות, ללא גרימת נזק לרכב.

שחר מספר: "זה סיפוק עצום ותחושת שליחות גדולה לעזור ולחלץ. קיבלתי הבוקר את קריאת החירום, ומיהרתי למקום. הילד לחץ על שלט הרכב שהיה בפנים וננעל. כשהגעתי הייתה המולה רבה והילד עבר מכסא לכסא בתוך הרכב. למרות התנאים, הצלחתי במיומנות לחלץ את הילד תוך זמן קצר. האמא לא הפסיקה לבכות מהתרגשות והודתה לי בלי הפסקה על החילוץ המהיר".

בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות