ניוזים חמיםחדשות

תאונה קשה בהתנגשות בין 2 משאיות בכביש 325 בדרום

נהג בן 25 במצב קשה ונהג שני במצב בינוני, בהתנגשות בין 2 משאיות בכביש 325 מטנא למיתר

בשעה 07:35 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נגב על תאונת דרכים בין 2 משאיות בכביש 325 מטנא למיתר. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבית החולים סורוקה 2 נהגי משאיות, בהם גבר כבן 25 במצב קשה עם חבלות בראש ובגפיים וגבר בן 27 במצב בינוני עם חבלות בכל חלקי גופו.

פראמדיקית מד"א נג'ם זייד וחובש בכיר רכוב על אופנוע מד"א שי אראל סיפרו: "מדובר בתאונת דרכים קשה, אחד מהמשאית הייתה הפוכה על צידה והשניה עם פגיעות קשות בחלקה הקדמי. עוברי אורח שהיו בזירה חילצו את נהג אחת המשאיות שנלכד. הענקנו לשני הפצועים טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים, חבישות, קיבועים ומתן תרופות ופינינו אותם בניידות טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבם קשה ובינוני."

 

צילום: תיעוד מד"א

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 6)
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות