הנצחה מרגשת לעידו אביגל ז"ל, בן ה-5 שנהרג מפגיעת רקטה בבית בשדרות: יוצבו בגני הילדים בעיר "ספסלי חברות", למען ילדים שמתקשים להשתלב
שני ואסף אביגל משדרות בחרו להנציח בדרך מרגשת את בנם עידו בן ה-5, שנהרג במבצע האחרון. בכל גני הילדים בעיר יוצבו "ספסלי חברות", עם שמו של עידו. "ילדים שיש קושי להתחבר לאחרים, יוכלו לשבת על הספסל וכך ייגשו אליהם ויציעו להם להצטרף למשחק"

לפני מספר ימים, שני אביגל, אמו של עידו אביגל, שנהרג מפגיעת רקטה בשדרות במהלך מבצע "שומר החומות", פרסמה פוסט מרגש בו הזמינה את הציבור לדף שנפתח לזכרו של עידו, שם ניתן לקרוא על תובנות שעידו העביר בחייו הקצרים, ואף לשתף בתמונות וזיכרונות.
הוריו של עידו ממשיכים להנציח את בנם, והפעם בחרו בדרך מרגשת במיוחד: לזכרו של עידו בן ה-5 – עיריית שדרות תציב "ספסלי חברות" בגני הילדים.
מי שיזמו את הפרויקט הם כאמור הוריו של עידו ז"ל, שני ואסף אביגל. "המטרה של הספסל היא קירוב חברתי, שילדים שיש קושי להתחבר לאחרים, יוכלו לשבת על הספסל וכך ייגשו אליהם ויציעו להם להצטרף למשחק", כתבה שני לראש העירייה אלון דוידי שנענה לקריאה וכעת מזמין רשויות נוספות לאמץ את הרעיון.
צילום: פייסבוק ועיריית שדרות