אופן ההכנה:
- מכינים את מלית הבשר: מתבלים את הבשר בעשבי תיבול, בהרט, מלח ופלפל.
- מורחים כל טורטייה במיונז, משטחים עליה שישית מכמות הבשר ומקפלים לחצי.
- מכניסים לטוסטר גריל לכ-5 דקות מכל צד עד שמשחים והבשר עשוי. לקבלת טורטייה פריכה במיוחד משמנים בשמן זית, לקראת סוף ההכנה ואופים עוד 2 דקות.
גיוון: ניתן להחליף את המיונז להברשת הטורטייה, במיונז מתובל בשום או מיונז ספייסי.
בתאבון
טוסטר גריל דלונגי - CGH910 צילום יחצ חול (1)
טוסטר גריל דלונגי - CGH910 צילום יחצ חול (2)
עראיס ממולא בבשר מבית מאסטר שף צילום יחצ (Large) (2)
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
24/04/2025
שירות חדש למטופלי כללית מחוז מרכז – מרפאת פילונידל סינוס לטיפול מתקדם בפרוצדורות זעיר-פולשניות
24/04/2025
אחות זיהתה מצוקה – והצילה יולדת ועובר: סיפור ההצלה ממרפאת בריאות האישה של כללית באשדוד
22/04/2025
חוגגים את האביב עם חקלאי גרנות
22/04/2025
ביום העצמאות:77 אתרי מורשת ייפתחו לקהל ללא תשלום!
21/04/2025
משט יום העצמאות ה-77: הצדעה ללוחמי הים, החטופים, הפצועים ומשפחותיהם