התרמת דם לזכרו של ליאור רודאיף
ליאור, חבר כיתת כוננות ומתנדב מד"א נפל ב-7.10.23 בקיבוץ ניר יצחק, גופתו נחטפה ועדיין מוחזקת בעזה
לציון יום הולדתו של מתנדב מד"א ליאור רודאיף שנפל ב-7.10.23, יתקיים ביום א' הקרוב (20.7) מבצע התרמת דם בשיתוף משפחתו ושירותי הדם של מד"א.
ליאור רודאיף, שתרם דם באופן קבוע היה חובש רפואת חירום במד"א ונהג האמבולנס במשך כ-25 שנה בקיבוץ ניר יצחק, מקום מגוריו. ב-7.10 יצא להילחם במחבלים כחלק מכיתת הכוננות בקיבוץ, נחטף וגורלו לא נודע עד לחודש מאי 2024, אז נודע למשפחתו כי הוא נפל בקרב עם המחבלים וכי גופתו נחטפה לרצועת עזה. משפחתו מזמינה את הציבור הרחב להמשיך לעזור לאחרים, כפי שעשה ליאור – ולהגיע לתרום דם.
נקודות התרמות הדם לציון יום הולדתו של ליאור ז"ל יתקיימו ביום ראשון 20.7, במקומות הבאים:
תל אביב, רחוב שאול המלך 27, מוזיאון תל אביב לאומנות, משעה 18:00 עד 22:00
מועצה אזורית אשכול, במרכז הצעירים, משעה 16:00 עד 20:00
מידע על עמדות התרמות דם נוספות הפרוסות ברחבי הארץ ניתן למצוא באתר האינטרנט של מד"א בכתובת או בטלפון 03-5300400. לפני הגעה למקום ההתרמה רצוי להתעדכן מראש מכיוון שעלולים לחול שינויים במקומות ההתרמה ו/או במועדי התרמות הדם. מומלץ לקבוע תור לתרומה באתר מד"א ולמלא את שאלון התורם שמתקבל לטלפון הסלולרי בטרם ההגעה.
































































































