אופן הכנה
– בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
– מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.
– שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
– שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
– מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
– מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.
– מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.
בתאבון.
רוטלו- קנלוני ת במילוי גבינות ורוטב עגבניות. צילום אפיק גבאי (2)
-קנלוני-ת-במילוי-גבינות-ורוטב-עגבניות.-צילום-אפיק-גבאי-3
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
23/03/2025
שוחררה כעת לקבורה גופתו של הבחור משה כהן
20/03/2025
חקירה סמויה הביאה היום למעצרו של תושב נתניה החשוד במעורבות בהשלכת רימון רסס לעבר בית מגורים באילת
20/03/2025
אחרי שכבשה את אירופה: תערוכת הדרקונים הגדולה בעולם מגיעה לגן האם ולגן החיות בחיפה, בחול המועד פסח 4-19 באפריל, ומארחת את כוכב הילדים הגדול בישראל- רוי בוי
20/03/2025
לקראת פתיחת עונת הרחצה, חדשנות נוספת בהצלת חיים
19/03/2025
לראשונה מאז 7 באוקטובר: מוזיאון חומה ומגדל בקיבוץ חניתה ייפתח לקהל הרחב