אופן הכנה
– בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
– מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.
– שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
– שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
– מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
– מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.
– מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.
בתאבון.
[addtoany]
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
08/10/2024
סוכות באור הכוכבים
13/09/2024
הסיפור של מוסטפה דיראני, סא”ל עמנואל מורנו ז”ל, דיני מלחמה שונים והחובה לשמירה על קדושת המחנה. הרב לוי יצחק ארנשטיין בטור השבועי על פרשת השבוע
12/09/2024
רשת SACARA תעלה בקמפיין חדש עם אג’נדה חברתית, בכיכובן של פרזנטורית המותג אנה זק ולצידה נטע ברזילי, שזהו קמפיין הביוטי הראשון שלה
12/09/2024
רגע.. לפני ראש השנה מתכון – סיגר תפוחים ואגוזים
12/09/2024
סוכות עם ‘ורטיגו’ – פסטיבל ‘מחול בכפר’ : מופעי מחול למבוגרים ולכל במשפחה, מוסיקה, מייצגים ומנות שף ייחודיות.