אז התברר שהיו חסרים שני מוצרים. השף לא התרגש ואמר מיד שהוא ישלים את כל מה שחסר, וכך לפני הסדנה, רכש השף את כל המוצרים החסרים והגיע למקום. בליווי מתרגם לשפת הסימנים שעמד לצידו, הוא פתח את הסדנה ואמר: ״סדנת הבישול הזו מרגשת אותי, יותר מהרבה דברים שעשיתי בחיים״. יחד עם הנשים, החל משה להכין טרטר דג אינטיאס שהוגש עם אבוקדו ועגבניות למנה ראשונה, ריזוטו, ולמנה העיקרית הכין השף דג לברק ברוטב מיוחד. הנשים סייעו בהכנה ודאגו לרשום את המתכון. אחרי שלב ההכנה והלימוד ישבו כולם לארוחה טעימה עם הרבה חיוכים יחד עם שף אביב משה.
יו"ר ועד מועדון החירשים, שמואל בן עטר, סגניתו חוה סלאם וחבר הועד יעקב איבגי העניקו לשף תעודת הוקרה. ״הנתינה שלו אמיתית״ אמרו במועדון החירשים ״הוא התרגש מאוד, היה סבלני וכמובן האוכל היה טעים מאוד״.
מועדון החירשים פועל בשכונת נחלת יהודה מזה עשרים שנה. מתקיימות בו פעילויות מגוונות כמו שחמט, חוג צילום, הרצאות וכאמור ערב נשים שבועי.
צילום: עידן גרוס
אביב משה ונשות מועדון החירשים
מימין- רכז מועדון החירשים- אשר לגזיאל. יור ועד מועדון חירשים- שמואל בן עטר והשף אביב משה
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
20/05/2025
ערבות יהודית בינלאומית: מאיה עלתה לבדה משיקגו כדי להתגייס לצה”ל, הצטרפה בבקו”ם למאגר מח העצם של עזר מציון – והצילה את חייה של רופאה יהודיה ממסצ׳וסטס
18/05/2025
‘אלק רצח עם’. רועי לולו, כוכב הישרדות והאח הגדול לשירה גפן: “קחי את הפנים המכוערות שלך ותעופי מהמדינה, רק לא לקופנגן מאמי, אני לא רוצה לראות את הוודג’ שלך כשאני אוכל את הסלט פאפאיה הטעים שלי בפומפוי, תעשי רילוקיישן להאג”
15/05/2025
כבאות והצלה לישראל ל”ג בעומר 2025- צו איסור הבערת אש והדלקת מדורות בכל רחבי הארץ
15/05/2025
תחזית מזג האוויר
13/05/2025
“נערים בתיכון התוודו בפני נציגת מרכז סיוע: ״לא יוצאים לבלות ללא סם אונס בכיס”