למילוי השוקולד:
1 כף דבש
70 גר׳ חמאה
175 גר׳ שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו (2 טבלאות)
190 מ״ל שמנת מתוקה (3/4 כוס)
אופן ההכנה:
בקערה חסינת חום מחממים את השוקולד והחמאה. לא צריך להמיס לחלוטין.
בסיר קטן מביאים את השמנת והדבש לסף רתיחה.
מוזגים את השמנת הרתוחה על תערובת השוקולד והחמאה.
מערבבים היטב בעזרת מרית עד שמתקבל קרם אחיד וחלק.
מוזגים את הקרם אל תוך מלית הטארט האפויה ומניחים לו להתייצב.
ניתן לשמור במקרר ולהוציא כ-15-25 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון.
צילום: גלי איתן
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
28/11/2024
עדי שילון חתמה עונה שניה ברציפות עם מותג ההלבשה התחתונה JACK KUBA
28/11/2024
‘קוּמָא’ KUMA בכורה ב’ורטיגו’- חוויה טקסית בזמן הווה: שיתוף פעולה ייחודי בין להקת המחול ‘ורטיגו’ להרכב מוסיקלי בניהולו של איתמר דוארי
28/11/2024
סניף דגל חדש לרשת REALS: עיצוב הבית ואופנת יד שנייה תחת קורת גג אחת
12/11/2024
אבל כבד בחיפה: זיו בלפר, הבעלים של ה- טוק טוקי שבצומת חורב נהרג היום מהמטח הכבד של החיזבאללה על נהריה
11/11/2024
‘נתרגש בסיבוב ~ זוכרים את יהודה בארקן’: ב- 30.11 מוצ”ש, ייערך בבר גיורא אירוע מרגש לזכרו של יהודה בארקן