הוראות הכנה
פרסו את חזה העוף ופזרו מעליו פפריקה, מלח ופלפל.
יש לבחוש את העוף במחבת עם מעט שמן עד שצבעו הופך לחום בהיר.
שטפו את השעועית בזהירות והכינו את המרכיבים הטריים: חיתכו את הבצל לחתיכות קטנות וקילפו את האבוקדו. את האבוקדו ניתן לרסק עם מעט שמן ומלח, כך תקבלו את הממרח המקסיקני המוכר, גוואקמולי. חתכו כוסברה וליים.
חממו את הטורטיות במחבת במשך דקה לכל צד. כסו את הטורטיות במכסה על מנת שישמרו חמות.
הניחו את כל המרכיבים על השולחן וצרו את הטאקו שלכם. ניתן להחליף כל מרכיב כמו בשר במקום עוף, להוסיף תירס מתוק, פרוסות עגבניות ועוד.
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של Teka
טאקו מקסיקני. צילום TEKA (1)
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
29/04/2025
יום הזיכרון לחללי מערעות ישראל ופעולות האיבה תשפ”ה: בשנה האחרונה נוספו 380 חללים ו-79 נרצחים בפעולות האיבה
24/04/2025
שירות חדש למטופלי כללית מחוז מרכז – מרפאת פילונידל סינוס לטיפול מתקדם בפרוצדורות זעיר-פולשניות
24/04/2025
אחות זיהתה מצוקה – והצילה יולדת ועובר: סיפור ההצלה ממרפאת בריאות האישה של כללית באשדוד
22/04/2025
חוגגים את האביב עם חקלאי גרנות
22/04/2025
ביום העצמאות:77 אתרי מורשת ייפתחו לקהל ללא תשלום!