Uncategorized

מתכון להכנת עראיס טורטייה קלוי

אופן ההכנה:

  1. מכינים את מלית הבשר: מתבלים את הבשר בעשבי תיבול, בהרט, מלח ופלפל.
  2. מורחים כל טורטייה במיונז, משטחים עליה שישית מכמות הבשר ומקפלים לחצי.
  3. מכניסים לטוסטר גריל לכ-5 דקות מכל צד עד שמשחים והבשר עשוי. לקבלת טורטייה פריכה במיוחד משמנים בשמן זית, לקראת סוף ההכנה ואופים עוד 2 דקות.

גיוון: ניתן להחליף את המיונז להברשת הטורטייה, במיונז מתובל בשום או מיונז ספייסי.

 

בתאבון

    טוסטר גריל דלונגי - CGH910 צילום יחצ חול (1)

    טוסטר גריל דלונגי - CGH910 צילום יחצ חול (1)

    טוסטר גריל דלונגי - CGH910 צילום יחצ חול (2)

    טוסטר גריל דלונגי - CGH910 צילום יחצ חול (2)

    עראיס ממולא בבשר מבית מאסטר שף צילום יחצ (Large) (2)

    עראיס ממולא בבשר מבית מאסטר שף צילום יחצ (Large) (2)
    ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

    כתיבת תגובה

    עוד ניוזים בשבילך

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    Back to top button
    נגישות